Kérdése van? (+36 1) 889 555 432

TH collage2

 login
 register

Ahogy a közös képviselő látta (9)

A szemétledobó

Legyen vagy ne legyen? Terítéken egy 4 lépcsőházas 10 emeletes panelház 36 szemétledobója. Mi szól a megszüntetés mellett és ellene? És azt is megtudjuk, hogyan végződött a lakásszövetkezet elnöke és egy végsőkig kitartó szemétledobó-párti tulajdonos konfliktusa.

Ünnepek alatt - Kármegelőzés

Mit tegyünk, hogy ne történjen kár a lakásunkban, míg elutaztunk? Kihez forduljunk, ha a távollétünkben mégis kár keletkezik?

Leváltásom története

Történetünk egy közös képviselő leváltásáról szól. Ha hasonlóságot vélnek felfedezni, ahogy Önök váltották le közös képviselőjüket és a mi történetünk között, az csak a véletlen műve.

Fűtsünk takarékosan!

Hogyan működik a termosztatikus radiátorszelep? Hogyan tudunk energiatakarékosan fűteni? Hogyan állítsuk be a radiátorszelepet, amikor otthon vagyunk, és amikor távol? Hogyan szellőztessünk?

52-ből 51 jelen

A bérlő nem tudta megvárni az ellenőr érkezését, ezért nemcsak az érintett lakást, de mind az 52-t, nem kapcsolták vissza a gázszolgáltatásba. Ha az ellenőr 20 percet várni tudott volna, megérkezik a tulajdonos.

Egyéni fogyasztás - közös fogyasztás

Egy tulajdonos rendszeresen nem olvassa le időben a vízóra állását, vagy sok havi késéssel. Az érintett tulajdonos fogyasztása így a közös vízfogyasztásban jelenik meg, amit a szolgáltatónál a közösség fizet ki. Mit tehet ilyen esetben a társasház, a közös képviselő?

A Napsugárház Vera nénije

Filó Imréné 10. éve igazgatja a Tomori úti I. Lakásfenntartó Szövetkezetet, és 2015-ben újabb 5 évre kapott felhatalmazást. Számos esetben sikeresen pályáztak. A megtakarításokból újabb felújításokat végeztek el. Egy igényesen kívül-belül felújított, családias légkörű panelházban találkoztam az örökifjú Vera nénivel, akivel a 10 éves út állomásairól és a jövőről beszélgettünk.